Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αγίου Γεωργίου 10

(κεντρικά)

Παπανικολή 56-58

(παράρτημα) 

5

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Εξειδικευμένοι

Καθηγητές

Δείτε τα βιογραφικά των καθηγητών μας.

Ομάδα Φιλαναγνωσίας

Προσφέρουμε μία φορά την εβδομάδα τη δραστηριότητα ανάγνωσης αγγλικής λογοτεχνίας διαβαθμισμένων επιπέδων για τους μαθητές μας.

ΠΤΥΧΙΑΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

   Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Linguaworld παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους του να προετοιμάζονται πλήρως σε όποια γλώσσα επιθυμούν (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά) για τη συμμετοχή τους σε εξετάσεις που διενεργούνται από παγκοσμίως γνωστούς φορείς πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Ο υποψήφιος, όποιας ηλικίας, παρακολουθώντας τα μαθήματα, συμμετέχοντας στα συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης και ακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου μας θα έχει τη δυνατότητα να πετύχει υψηλά σκορ στις τελικές εξετάσεων των εκάστοτε φορέων πιστοποίησης ανάλογα με τη γλώσσα που εξετάζεται. Το Linguaworld έχοντας υπόψιν τις απαιτήσεις των εποχών μας για την ανάγκη γλωσσομάθειας, καλύπτει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε πιστοποίηση, είτε για εργασιακούς σκοπούς, είτε για σπουδές, είτε για την επιλογή μίας γλώσσας ως πάρεργο. Φιλοσοφία μας είναι όχι μόνο οι μαθητές μας να μαθαίνουν οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμούν, αλλά και να την αγαπούν και να πιστοποιούνται έχοντάς την ως εφόδιο δια βίου. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Μία επιπλέον ώρα δημιουργικής απασχόλησης προσεγγίζοντας παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά τις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά Γερμανικά)

ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για τη ξένη γλώσσα που διδάσκονται στο σύγχρονο Κέντρο Μελέτης μας υποβοηθούμενοι από το ειδικευμένο μας προσωπικό.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι γονείς και οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την αξιολόγηση της μέρας, τους βαθμούς των τεστ και να παρακολουθούν την πρόοδο σε μηνιαία βάση.

Εξατομικευμένη προσέγγιση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες

Για εμάς η διδασκαλία των ξένων γλωσσών και η υποστήριξη της μελέτης των μαθητών μας δεν είναι μία διαδικασία παραδοσιακής και καθηγητοκεντρικής μεθόδου. Οι μαθητές έχουν πολλαπλές δεξιότητες και αυτό το χρησιμοποιούμε για τη βέλτιστη απόδοσή τους. Έτσι λοιπόν, οι μαθητές μας με μαθησιακές δυσκολίες βρίσκονται σε ένα χώρο φιλικό, ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο που μπορούν μέσα από τεχνολογικά πρότυπα μέσα να προσεγγίσουν τη γνώση και να πετύχουν τους σκοπούς τους.

ΧΩΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Στο φροντιστήριό μας γνωρίζουμε τα παιδιά και τις ανάγκες τους, έτσι μία από τις αίθουσές μας έχει διαμορφωθεί ώς χώρος βιβλιοθήκης και δημιουργικής απασχόλησης. Εκεί οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν το βιβλίο τους από την πλούσια συλλογή σε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να παίξουν κάποιο δημιουργικό παιχνίδι που διευρύνει τους γλωσσομαθικούς ή γνωστικούς τους ορίζοντες.

Δωρεάν βιβλία για κάθε καινούργιο μας μαθητή στις τάξεις Junior A & B και Proficiency 2

  • Facebook - White Circle

Linguaworld

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αγίου Γεωργίου 10 (Κεντρικά)

Παπανικολή 56-58 (Παράρτημα)