Γνωρίστε την ομάδα μας

Πήχας Νεκτάριος

Φιλόλογος

Διευθυντής Σπουδών

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στη Φιλοσοφία και πλέον φοιτά στο τμήμα Μ.Ι.Θ.Ε του Ε.Κ.Π.Α κάνοντας μεταπτυχιακό στον τομέα της Φιλοσοφίας. Διδάσκει τα τελευταία 7 χρόνια με ειδίκευση στην Έκθεση-Ανάπτυξη Λόγου, την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και την παιδική Φιλοσοφία. Στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με τη σχέση Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας. Είναι κάτοχος πτυχίου γλωσσομάθειας της Αγγλικής και Γερμανικής. Έχει επιμεληθεί και συγγράψει δύο σχολικά βοηθήματα Αρχαίων Ελληνικών και Νεοελληνικής Γλώσσας της Α' Γυμνασίου.

Σπυροπούλου Μαρίνα

Καθηγήτρια Γαλλικής &

Αγγλικής Γλώσσας, Διευθύντρια Σπουδών

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Α.Π.Θ. και αποφοίτησε το 2013. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων πάνω στο αντικείμενο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών. Το πτυχίο της είναι αναγνωρισμένο από το Αγγλικό Υπουργείο Παιδείας με σκοπό την αναγνώριση των προσόντων της για διδασκαλία σε αγγλικά σχολεία. Έχει ασχοληθεί τα τελευταία 5 χρόνια με τη διδασκαλία Γαλλικών και Αγγλικών σε μαθητές καθώς και σε ενήλικες. 

Κουρούμαλη Λίλη

Καθηγήτρια Αγγλικής και Ισπανικής Γλώσσας

Έχει σπουδάσει στο εξωτερικό (USA) εκπροσωπώντας τιμητικά την χώρα μας ως αριστούχος φοιτήτρια, μέλος προγράμματος ανταλλαγής αριστούχων μαθητών μεταξύ των δύο χωρών. Έχει αποφοιτήσει από την Αγγλική Φιλολογία (ΕΚΠΑ) και κατέχει σε επαγγελματικό επίπεδο επίσης, τις γλώσσες Γαλλική, Ισπανική και Ιταλική. Εχει 26 συναπτά έτη σεμιναρίων, μελετών, βιωματικών δράσεων, παρακολούθησης Ψυχολογίας και Επικοινωνίας(Οικογενειακή Θεραπεία, Πρωτογενές Παιδικό Τραύμα, Love addiction, Communication Skills, Drama Therapy). Είναι μέλος του Newspaper Institute of America και ασχολείται ενεργά με τη συγγραφή.

Ποταμιάνου Παναγιώτα

Καθηγήτρια Γερμανικής &

Αγγλικής Γλώσσας

Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια της γερμανικής γλώσσας από το Goethe Institut με πτυχίο KDS και στην αγγλική από το Cambridge. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς εκδοτικούς οίκους κά-νοντας πολυάριθμες μεταφράσεις γερ-μανόφωνων και αγγλόφωνων βιβλίων στην ελληνική γλώσσα. Με τη διδασκαλία ασχολείται τα τελευταία 20 χρόνια.

  • Facebook - White Circle

Linguaworld

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αγίου Γεωργίου 10 (Κεντρικά)

Παπανικολή 56-58 (Παράρτημα)