|ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ

ΧΩΡΟΣ|

Στο homework έχω το δικό μου γραφείο!

Προσωπικός χώρος μελέτης για τον κάθε μαθητή, με σαφή οριοθέτηση, που του επιτρέπει να προσηλωθεί στη μελέτη του απερίσπαστος!

Το γραφείο του σπιτιού του έχει μεταφερθεί στο Homework με κατάλληλο φωτισμό, ξεκούραστη διακόσμηση και εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία μελέτης για να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

|Διάβασμα|

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του κάθε μαθητή!

Μελετάμε την ύλη της ημέρας από τα σχολικά βιβλία αλλά και από ευανάγνωστα βοηθήματα, έτσι ο μαθητής δεν αποστηθίζει απλά, αλλά κατανοεί!

Στο Homework το παιδί δεν προσαρμόζει το διάβασμά του στις δικές μας απαιτήσεις, αλλά εμείς προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του κάθε μαθητή, αφού μπορεί να μελετά με το δικό του προσωπικό ρυθμό αφομοίωσης.

|Ψηφιακή Μελέτη|

Η τεχνολογία γίνεται σύμμαχός μας!

Η αξιοποίηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, του πιο οικείου και ευχάριστου εργαλείου των παιδιών, μας επιτρέπει να κεντρίσουμε τα ενδιαφέροντα τους και έτσι η μελέτη τους γίνεται πιο αποδοτική. Τα παιδιά έχουν συνδέσει τον Υπολογιστή με το παιχνίδι.

Στο Homework καλλιεργούμε μια διαφορετική αντίληψη για τον υπολογιστή μετατρέποντάς τον σε εργαλείο μάθησης.

Με την ψηφιακή μελέτη Homework, ο μαθητής εμβαθύνει στην κατανόηση, ακούγοντας το μάθημα όσες φορές επιθυμεί, μέσα από βιντεομαθήματα και υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις. Έχει τη δυνατότητα παύσης, διακοπής αλλά και επανάληψης του κάθε μαθήματος.

Ρήγα Μαριέτα

Καθηγήτρια Θετικών Μαθημάτων

Κέντρου Μελέτης

Είναι απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με κατεύθυνση “Βιομοριακές Επιστήμες και Βιοτεχνολογία”, ενώ ένα μέρος των σπουδών της πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Montpellier στη Γαλλία. Πλέον φοιτά στο μεταπτυχιακό “Βιοπληροφορική” του ΕΚΠΑ. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα διδασκαλίας Θετικών Επιστημών. Διαθέτει Επάρκεια προσόντων διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας, ενώ κατέχει πτυχίο γλωσσομάθειας και στα γαλλικά.     

|Εκπαιδευτικός|

Ο εκπαιδευτικός Homework δουλεύει μεθοδικά, δεν επιλύει απλά τις ασκήσεις του μαθητή αλλά τον καθοδηγεί, του δείχνει τη μεθοδολογία που πρέπει να υιοθετήσει ώστε να φτάσει ο ίδιος στη λύση του προβλήματος.

Έτσι μέσα από αυτή τη διαδικασία ενεργητικής μάθησης ενισχύεται η αυτενέργεια του μαθητή, που συνιστά προϋπόθεση για την επιτυχημένη μαθησιακή διαδικασία.

Πήχας Νεκτάριος

Φιλόλογος, Υπεύθυνος Κέντρου Μελέτης

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στη Φιλοσοφία και πλέον φοιτά στο τμήμα Μ.Ι.Θ.Ε του Ε.Κ.Π.Α κάνοντας μεταπτυχιακό στον τομέα της Φιλοσοφίας. Διδάσκει τα τελευταία 6 χρόνια με ειδίκευση στην Έκθεση-Ανάπτυξη Λόγου την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και την παιδική Φιλοσοφία. Στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με τη σχέση Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας. Είναι κάτοχος πτυχίου γλωσσομάθειας της Αγγλικής και Γερμανικής. Έχει επιμεληθεί και συγγράψει δύο σχολικά βοηθήματα Αρχαίων Ελληνικών και Νεοελληνικής Γλώσσας της Α' Γυμνασίου.

|Μαθησιακές

Δυσκολίες|

Τα Homework βοηθούν το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες να οργανώσει τη σκέψη του και να φθάσει σε επίπεδο γνώσης και κατανόησης ώστε να ανταποκριθεί στις καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου.

My Edu Type

Ψυχομετρικό τεστ μαθησιακών τύπων

Big 5

Eπιστημονικό Τest Προσωπικότητας για μαθητές γυμνασίου

Βιβλία

Εξειδικευμένα & ευκολοδιάβαστα βοηθήματα

Διαπροσωπική Ενημέρωση

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους γονείς

  • Facebook - White Circle

Linguaworld

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αγίου Γεωργίου 10 (Κεντρικά)

Παπανικολή 56-58 (Παράρτημα)